Leesclub

De taak van de NS Publieksprijs Leesclub

De NS Publiekprijs Leesclub bestaat uit 10 teams van 10 mensen, er zijn 100 Leesclubleden in totaal. De leden van de NS Publieksprijs Leesclub zijn ambassadeur van de NS Publieksprijs en het lezen: ieder lid wordt gevraagd om mensen binnen zijn of haar netwerk te enthousiasmeren en voor de NS Publieksprijs te stemmen. Het Leesteam dat de meeste lezers weet te mobiliseren wordt uitgeroepen tot Leesambassadeur en alle leden mogen een jaar lang iedere maand een boek (tot € 20,-) naar keuze uitzoeken in een nader te bepalen boekhandel en ontvangen 2 NS-dagkaarten.

Samenstelling Leesclub

De NS Publiekprijs Leesclub bestaat uit 10 teams van 10 mensen. De 100 Leesclubleden vormen samen een afspiegeling van het Nederlandse lezerspubliek. De leden van de Leesclub ontvangen de zes genomineerde boeken om te lezen. Zij brengen hun stem uit op een van de zes boeken of een boek naar keuze.

Iedere Nederlander van 18 jaar en ouder, woonachtig in Nederland, kan zich kandidaat stellen voor de Leesclub. 

Aanmeldperiode 2020

De aanmeldperiode voor 2020 is nog niet vastgesteld.

Praat mee met de Leesclub

Naast de 100 geselecteerde Leesclubleden verwelkomen we iedereen die over boeken wil praten in onze speciale Facebookgroep. Ga snel naar Facebook en sluit je aan!

Ga naar de Leesclub >